Dringende oproep!

Door dada man op 1 februari 2018

Door een aantal wijzigingen in de samenstelling van het bestuur en de commissies zijn we dringend op zoek naar versterking voor de sponsorcommissie.

De sponsorcommissie houdt zich bezig met het aantrekken van nieuwe sponsors en het onderhouden van de relatie met bestaande sponsors. Sponsorinkomsten zijn voor onze vereniging onmisbaar om extra activiteiten te kunnen financieren. We hebben al een flink aantal stersponsoren, maar ook de gewone sponsoren, de zogenoemde ‘vrienden van FCT Reggestreek’, zijn belangrijk. Hiervoor hebben we verschillende sponsorpakketten ontwikkeld, maar maatwerk is afhankelijk van de wens van de sponsor altijd mogelijk. Ook de ontwikkeling van merchandising valt onder de verantwoordelijkheid van de sponsorcommissie.

Heb je gevoel voor commercie, kun je goed contacten leggen en ben je niet bang om op ondernemers af te stappen, meld je dan bij onze vereniging. Ook als je meer van de organisatorische kant bent, dan zijn er taken voor jou weggelegd. Het mooie van deze functie is dat je je eigen tijd kunt indelen. Af en toe kom je als commissie bij elkaar. Dat hoeft als alles goed loopt maar een paar keer per jaar. Als jij ons clubgevoel goed aan de man denkt te kunnen brengen, dan ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@fctreggestreek.nl. Natuurlijk ook als je eerst meer informatie wilt.

Vergaderingen

De sponsorcommissie legt verantwoording af aan het bestuur. In verband daarmee willen we ook graag dat één van de nieuwe mensen op redelijke korte termijn toetreedt tot het bestuur. Jij bent dan de vertegenwoordiger van de commissie in de bestuursvergadering. Uiteraard kost dit wel iets meer tijd, maar ook dat valt te overzien. We vergaderen ongeveer eens in de twee maanden. Verder wordt ook veel via de mail en WhatsApp afgestemd. Heb je interesse, schroom niet en meld je, ook als je nog vragen hebt.