Sponsoren

Stersponsoren van FCT Reggestreek

Reggesign Reggesign maakt vele soorten reclame uitingen voor binnen en buiten. Uitgangspunt hierbij is dat wij een product leveren dat bij uw bedrijf en budget past. De meeste producten maken wij in eigen beheer waardoor korte levertijden mogelijk zijn. Naast de sign producten waarmee Reggesign zijn naam gevestigd heeft, ontwerpt en levert Reggesign alles op het gebied van drukwerk.

 

Keurslager Gerben KamphuisKeurslager Gerben Kamphuis is al meer dan 40 jaar een begrip in Hellendoorn. De slagerij is een volledig ambachtelijk bedrijf. Dit betekent dat het rundvlees niet van de “fabriek” komt, maar nog door Gerrit Kamphuis zelf wordt ingekocht bij de boer. Deze boeren zijn vaste relaties van keurslager Kamphuis. Een constante kwaliteit van het rundvlees wordt hierdoor gegarandeerd.

 

 

Il-gustoIl-gusto, gelegen aan de Grotestraat te Nijverdal is eigenaar Enrico Cremonini er in geslaagd om binnen 5 jaar een kwalitatief hoogwaardige keuken te combineren met een unieke ambiance. Er wordt uitsluitend gewerkt met authentiek Italiaanse en verse producten. Speciaal voor u zijn er, naast onze menukaart, een aantal menu’s samengesteld die regelmatig wisselen.

 

 

olthof beplatingOlthof is een zelfstandige, middelgrote onderneming, met circa 25 medewerkers en de mentaliteit van aanpakkers. We zijn goed in ons werk en daar zijn we trots op. U merkt dat aan de manier waarop we met u samenwerken. Enthousiast, oplossingsgericht en met een aanpak die getuigt van vakmanschap.

 

 

overmarstransportOvermars Transport BV is een jong en dynamisch transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van (niet chemische) vloeistoffen en vloeibare levensmiddelen. De kracht van onze onderneming is flexibiliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Overmars Transport BV werkt met de modernste communicatiemiddelen en is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

 

 

logo Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar brandt De Kachel voor je. Kom eens langs om kennis te maken met het enthousiaste team en ervaar zelf de warmte, gezelligheid en uitstekende sfeer die heerst bij De Kachel. Sport, evenementen en andere boeiende programma’s kun je bekijken op een van de drie grote TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 4000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken…. Het ideale is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via het ingenieuze matrix-system.
 

Ook sponsor worden van FCT Reggestreek? Toon je interesse door een mail te sturen naar sponsorcommissie@fctreggestreel.nl.

Vrienden van FCT Reggestreek