Over ons

De Supportersvereniging FCT Reggestreek is ontstaan vanuit een initiatief van een aantal enthousiaste FC Twente-supporters in de gemeente Hellendoorn. Het grote aantal mensen dat vanuit Nijverdal, Hellendoorn en Hulsen de thuiswedstrijden bezoekt, heeft ons geïnspireerd tot de oprichting van een vereniging. Wij willen op deze manier de FC Twente-supporters binnen de gemeente samenbrengen in een bloeiende supportersvereniging.

Op 26 maart 2012 is hiertoe een oprichtingsbestuur samengesteld dat de benodigde acties in gang heeft gezet tot de officiële oprichting van de vereniging. Deze oprichting heeft op 23 april 2012 plaatsgevonden, waarbij de statuten informeel zijn vastgesteld. De statuten zijn op 21 oktober 2013 in een notariële akte vastgelegd.

Onze vereniging heeft zich op 23 mei 2012 aangemeld bij FC Twente – met toen al iets meer dan 50 leden met een seizoens- of clubkaart – om te worden toegelaten als supportersvereniging. Precies een jaar later op 23 mei 2013 zijn we door Twente als officiële supportersvereniging erkend. Inmiddels heeft ook een aantal supporters uit Haarle en Luttenberg zich aangesloten. Op 25 maart 2017 hebben we ons eerste lustrum gevierd.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Janine Podt – voorzitter
Edwin Tempert – penningmeester
Jan Meijer – secretaris
Sebastiaan van Harten – buscommissie
Marc Oortwijn – buscommissie
Dineke Smalbrugge – activiteitencommissie

Het bestuur heeft de volgende commissies ingesteld:

• buscommissie (buscommissie@fctreggestreek.nl)
• activiteitencommissie (activiteitencommissie@fctreggestreek.nl)